sábado, 10 de enero de 2015

Taller de Guió de Còmic



Taller de Guió y Còmic

DATES DE REALITZACIÓ DEL TALLER: Divendres 20 i 27 de febrer, 6, 13, 27 de març, 17 i 24 d’abril.
HORARI: La primera sessió del 20 de febrer de 16:30 a 18:30 hores, la resta de 16:30 a 19:30 hores.
LLENGUA: Valencià/Castellà
LLOC: Campus dels Blasco Ibáñez
AULA: Aula de Formació del SeDI – Aulari III, Av. Menedez i Pelayo, S/N de València

Taller impartit per Miguel Angel Giner, (Benetússer, 1969)

Miguel Ángel Giner Bou és llicenciat per la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València en l’especialitat de Dibuix. El 1993 va crear al costat de Cristina Durán el seu propi estudi, LaGRUAestudio. En ell treballa des de llavors com a il·lustrador, guionista i dibuixant de còmics professional. El 1997 va participar activament en el ressorgiment de APIV (Associació Professional d’Il·lustradors de València).

A l’actualitat imparteix l’assignatura GUIÓ I CÒMIC: LA NOVEL·LA GRÀFICA al MÀSTER DE DISSENY I IL·LUSTRACIÓ de la Facultat de Belles Arts de València
Ha realitzat treballs per a nombroses editorials, agències de publicitat, institucions públiques i privades i suports multimèdia. Entre els seus clients es troben l’Oceanogràfic, Oxfam Intermón, Air Nostrum, Terra Mítica, AVACU, Tàndem, Anaya, Planeta, Bromera, Barcanova, Santillana, etc.

Com a guionista de còmic els seus treballs són: Pillada por ti, El bote de mermelada y Ondas en el Rio (Còmics part de l’obra col·lectiva CÒMIC ON TOUR de OXFAM INTERMÓN), El siglo de oro valenciano, Una Posibilidad entre mil i La máquina de Efrén. Aquestes dues últimes pulbicaciones han estat guardonades amb diferents premis: PREMI TÚRIA Millor Contribució Cultura del Còmic en la seva XXI edició, PREMI FLASH BACK 2013, FINALISTA als Premis de la Crítica Dolmen en les categories de Millor Obra Nacional i Millor Guió, NOMINAT a Millor obra d’autor espanyol al 31 SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC dE BARCELONA I FINALISTA del PREMI NACIONAL DE CÒMIC atorgat pel MINISTERI D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT.


PER A INSCRIURE’T: polsa ací

Taller de Guió de Còmic

No hay comentarios:

Publicar un comentario